Tips



1. Lägg alltid in bilder - Tycker det är skit tråkigt att komma till en blogg som inte har några bilder alls. Hur kul är det? En blogg blir dubbelt så mycket roligare att läsa om det finns bilder. Har du inga nya bilder? Ta då gammla bilder.

2. Ha en snygg design - Att ha en design som det ser ut att man gjort den i paint är inte snyggt. Och ha absolut inte dom designerna som finns på blogg.se (deras mallar) Ändra typsnitt, bakgrundsfärg osv. 

3. Bra update - Att komma till en blogg som inte har någon uppdatering är inte roligt. Och om man aldrig uppdaterar så kommer man inte heller tillbaka till bloggen eftersom man vet ju inte om det finns något att läsa. Har du inte tid till att göra inlägg så gör tidställda inlägg innan du går och lägger dig eller innan du ska iväg. Tryck på kalendern bredvid där du skriver rubriken. (Tror nog alla vet hur man gör)

4. Variera dina inlägg - Blogga inte om samma saker hela tiden. Det blir bara tråkigt då. T.ex. Blogga inte bara om din vardag utan gör dagens outfit, hiss&diss, dagens låt mm. Ja, ni fattar. Blir myyycket roligare att läsa då!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:


Trackback